Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2010W

Proef en leer meer over wild en gevogelte

Proef en leer meer over wild en gevogelte
Cursuscode: CUL2010W

Hoeveel weet jij van wild? We beginnen de avond met een wild herkenningstafel. Je krijgt een demonstratie van verschillende snijtechnieken voor onder andere eend, haas, konijn en fazant. Ook kom je meer te weten over de diverse bereidingswijzen van de verschillende delen van het wild. Tijdens de workshop maak je natuurlijk ook volop kennis met de smaken van het wild, want de docenten bakken voor jou verschillende wildsoorten en deze gaan we met z’n allen proeven!

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd. 

Dinsdag 9 november 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00 plus € 12,50 materiaalkosten.
Dhr. A.M. (Ton) Martens

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.M. (Ton) Martens
A.M. (Ton) Martens
Poeliers Ton en Annemieke Martens hebben jarenlang een poelierswinkel gehad met een groot Indisch- en Wild-assortiment. Zij willen hun brede kennis van de Indische keuken en het werken met en bereiden van Wildproducten graag delen met heerlijke authentieke gerechten als gevolg.