Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2104W

Italiaans koken

Italiaans koken
Cursuscode: CUL2104W

Italiaans is de favoriete keuken van veel mensen, en we snappen heel goed waarom. In deze workshop bereiden we een heerlijk Italiaans menu met typisch Italiaanse gerechten waar we allemaal van houden. Dat doen we met verse en pure ingrediënten, zoals bloem, eieren, olie, verse kruiden en vlees of vis. Ondertussen vertellen we je graag over de rijke Italiaanse keuken, zoals een ware grootmoeder dat daar zou doen. En na het koken gaan we gezellig samen aan tafel. Kom proeven en beleven!

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Zaterdag 2 april 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 39,00 plus € 15,00 materiaalkosten.
Dhr. S.H. (Sil) Fleijsman

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

10:00 - 13:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.H. (Sil) Fleijsman
S.H. (Sil) Fleijsman
Sil Fleijsman is een professionele kok, die het tot zijn missie heeft gemaakt zoveel mogelijk mensen het plezier van koken bij te brengen. Dat doet hij in zijn eigen kookstudio Keukenvuur in Utrecht en nu ook bij de Volksuniversiteit in Woerden!