Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2012W

Indisch koken - vegetarische gerechten

Indisch koken - vegetarische gerechten
Cursuscode: CUL2012W

De Indonesische keuken leent zich uitstekend voor het maken van vegetarische gerechten. Tijdens deze workshop leer je een flink aantal vegetarische gerechten maken, die perfect passen bij een uitgebreide rijsttafel. Je leert boemboe's maken, heerlijke kruidenmengsels die de basis vormen voor de gerechten.
We gaan werken met verse kruiden en we gaan heel Indonesië af voor de gerechten naar authentiek recept! Gezond en zo lekker!
Tijdens deze workshop leer je alles over de verschillende gerechten zodat je jouw gasten een uitgebreide zelfgemaakte rijsttafel kunt serveren. Selamat Makan, eet smakelijk zoals ze in Indonesië zeggen! 

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd.

Dinsdag 26 oktober 2021
2 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 66,00 plus € 20,00 materiaalkosten.
Mw. A.G.M. (Annemieke) Martens, Dhr. A.M. (Ton) Martens

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A.G.M. (Annemieke) Martens
A.G.M. (Annemieke) Martens
A.M. (Ton) Martens
A.M. (Ton) Martens
Poeliers Ton en Annemieke Martens hebben jarenlang een poelierswinkel gehad met een groot Indisch- en Wild-assortiment. Zij willen hun brede kennis van de Indische keuken en het werken met en bereiden van Wildproducten graag delen met heerlijke authentieke gerechten als gevolg.