Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2119W

De smaak van Magisch Marokko

De smaak van Magisch Marokko
Cursuscode: CUL2119W

De Marokkaanse keuken geurt naar kruiden en specerijen en combineert de zoetheid van fruit en noten met hartige smaken van vlees en groenten. Wie wil deze mysterieuze en exotische keuken met uitbundige gerechten en specerijen leren kennen? Vanavond leer je hoe je een aantal heerlijke gerechten kunt bereiden en serveren. Uiteraard met een twist van ons. Tijdens de workshop wordt met heerlijke verse producten gewerkt en gaan we in op de gebruikte kruiden, specerijen en materialen. Na afloop gaan we uiteraard samen genieten van de zelfgemaakte maaltijd onder het genot van een glaasje wijn of sap!

De ingrediëntkosten bedragen 17,50 euro en zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

Woensdag 16 februari 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00 plus € 17,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marco) van Os
M. (Marco) van Os
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.
T.J. (Tom) Verheul
T.J. (Tom) Verheul
Marco van Os en Tom Verheul zijn doorgewinterde horecamensen die bij meerdere gerenommeerde bedrijven als manager en als commercieel expert hebben gewerkt. In hun eigen tijd doen ze waar ze in hun werk niet aan toe komen: heel lekker koken. Liefde moet je delen, vinden ze. En dus ook de liefde voor koken.