Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Koken & bakken

Heb je zin in iets nieuws op culinair gebied? Volg dan een van onze culinaire workshops en leer alles over amuses maken, fermentatie en wecken, en ontdek gerechten uit alle delen van de wereld.

Onder professionele en persoonlijke begeleiding leer je nieuwe technieken en smaken kennen.

Onze culinaire lessen worden gegeven in een professionele keuken. Heb je zin in iets leuks, nieuws en lekkers? Schrijf je dan in voor een van de gezellige workshops.

Indisch koken 1
Indisch koken 1
Cursuscode: CUL2338W

Ga op culinaire reis door Indonesië en ontdek de Indische keuken!

Meer informatie
Dinsdag 11 april 2023
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 93,00 plus € 37,50 materiaalkosten.
Dhr. A.M. (Ton) Martens

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
Beer & Burgers
Beer & Burgers
Cursuscode: CUL2405W

Combineer bier met de lekkerste zelfgemaakte burgers die je ooit hebt gegeten!

Meer informatie
Woensdag 31 mei 2023
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 39,00 plus € 18,50 materiaalkosten.
Dhr. M. (Marco) van Os, Dhr. T.J. (Tom) Verheul

Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

19:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >