Koken & bakken
Heb je zin in iets nieuws op culinair gebied? Volg dan een van onze culinaire workshops en leer alles over amuses maken, fermentatie en wecken, en ontdek gerechten uit alle delen van de wereld.
Onder professionele en persoonlijke begeleiding leer je nieuwe technieken en smaken kennen.
Onze culinaire lessen worden gegeven in een professionele keuken. Heb je zin in iets leuks, nieuws en lekkers? Schrijf je dan in voor een van de gezellige workshops.

Maak zelf de lekkerste Indonesische gerechten.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Leer vegan koken, want een uitgebalanceerd, plantaardig voedingspatroon geeft je alle voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond en energiek te blijven.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Maak de lekkerste gerechten met het temperament van Zuid-Amerika.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Creëer een smaakexplosie met de lekkerste verse kruiden uit de Aziatische landen.
We maken nieuwe, originele gerechten.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Leer alle technieken voor het rollen van sushi en maak voortaan deze heerlijke gezonde hapjes zelf.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Ga aan de slag met karakteristieke producten en bereidingstechnieken uit de Surinaamse keuken.
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Ga op culinaire reis door Indonesië en ontdek de Indische keuken!
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.

Combineer bier met de lekkerste zelfgemaakte burgers die je ooit hebt gegeten!
Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel. Na afloop maken we met elkaar het gebruikte materiaal en het lokaal schoon.