Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL2383W

(Bijna) Zwanger, wat eet je dan?

(Bijna) Zwanger, wat eet je dan?
Cursuscode: CUL2383W

Je wilt zwanger worden of je bent in blijde verwachting. Wat te doen met je voeding? Waar moet je op letten? Je zorgt goed voor jezelf en wil jouw kind de best mogelijke start geven. Dit is het moment om goed op je voeding te letten en deze aan te passen aan wat jouw lichaam nodig heeft.

Op basis van de orthomoleculaire voedingsleer gaan we kijken naar wat je het beste kunt eten. Orthomoleculaire voedingsleer leert ons welke voeding het beste is voor de moleculen in onze cellen zodat jouw lichaam optimaal kan functioneren en gezond blijft.

Je krijgt praktische tips en ook leren we welke supplementen je het beste kunt gebruiken voor een gezonde ontwikkeling van je ongeboren kind. Met orthomoleculaire voedingsleer leg je de basis voor een goede gezondheid.

Maandag 17 oktober 2022
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 19,00
Mw. C.L. (Christel) Sloof

Mee te brengen door de cursist: pen en papier voor eigen notities

19:30 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
C.L. (Christel) Sloof
C.L. (Christel) Sloof
Na een loopbaan in Human Resources maakte Christel jaren geleden kennis met orthomoleculaire voeding. Gefascineerd geraakt door dit vakgebied volgde zij een studie om daarna aan de slag te gaan als natuurvoedingskundige. Zij geeft cliënten persoonlijk advies over het aanpassen van hun voedingspatroon voor een betere gezondheid en geeft daarnaast workshops en lezingen over dit onderwerp.