Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE2022B

Kinderen schminken

Kinderen schminken
Cursuscode: CRE2022B

Tijdens deze workshop kinderen schminken leer je de basistechnieken en de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt uitleg over het materiaal, de techniek en ook over het pedagogische aspect van de kindergrime. We oefenen op elkaar en werken met professioneel materiaal. Er is veel ruimte voor oefening om feeling te krijgen met het materiaal, de kleuren en om de technieken onder de knie te krijgen. De cursisten hoeven geen model mee te nemen; er wordt geoefend op je eigen arm.
Het gekochte basispakket bestaat uit een basispalet met zes kleuren en sponsjes. Deze materialen neem je na afloop mee naar huis zodat je verder oefent en de geleerde techniek perfectioneert.

Zaterdag 19 februari 2022
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 33,00 plus € 18,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. E. (Edith) Heemskerk

Mee te brengen door de cursist: handspiegel, handdoek, haarband en babydoekjes (billendoekjes). De overige materiaalkosten, bestaande uit het basispalet met 6 kleuren, 1 penseel en een sponsje, bedragen 18,50 en deze betaalt u (graag gepast) contant aan de docent.


Voor deze cursus is een Corona Toegangsbewijs verplicht

10:00 - 13:00
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Edith) Heemskerk
E. (Edith) Heemskerk
Edith Heemskerk is werkzaam als pedagogisch medewerkster. Ze heeft de drie volledige toneelgrime cursussen gevolgd bij Faces. Edith heeft meegewerkt aan meerdere amateur-musicals en toneelproducties. Zij geeft mini workshops en heeft geschminkt bij een filmpremière, Sinterklaas-intocht, straattheater, najaarsmarkt, bedrijfsfeesten van de RABO-bank en Shell, braderieën en kinderpartijtjes.