Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE2069B

Schilderen met oliepastelkrijt

Schilderen met oliepastelkrijt
Cursuscode: CRE2069B

Een beetje misleidend is de titel wel; er komt namelijk geen penseel aan te pas! Wat dan wel? Met oliepastelkrijt breng je kleurvakjes aan op je papier. Beweeglijke vlakjes die best ovaal mogen zijn of een sliert mogen hebben. Met een zacht doekje en wat olie wrijf je dit zorgvuldig uit over je papier. Zo tover je de mooiste kleurencombinaties op je papier. Het heeft wel iets weg van nevels in het heelal. Omdat het niets hoeft voor te stellen, is de drempel laag. Iedereen kan dit! Schilderen met oliepastelkrijt is heel ontspannend om te doen en het resultaat is prachtig! Geef je op voor de workshop en maak een prachtig kunstwerk.

Dinsdag 15 februari 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 30,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. W.M. (Wike) de Klerk

De materiaalkosten (oliepastelkrijt) bedragen 5 euro. Deze betaalt u (graag gepast) aan de docent. U mag ook uw eigen oliepastelkrijt meenemen.

19:30 - 21:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
W.M. (Wike) de Klerk
W.M. (Wike) de Klerk
Wike de Klerk is opgeleid tot kunstzinnig therapeut. Dat houdt in dat zij kunst als medicijn heeft leren inzetten als middel om gezondheid en welzijn te bevorderen bij de mens die iets te verwerken heeft. Dat doet zij al 10 jaar met veel plezier. Wike geeft naast therapie ook graag workshops en cursussen op het grensvlak van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Haar motto is: "Tekentalent of -ervaring heb je niet nodig". Het plezier in tekenen staat voorop. Want plezier ontspant en daar knap jij weer van op!