Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE2074B

Maak een beeldje met Paverpol

Maak een beeldje met Paverpol
Cursuscode: CRE2074B

Als je katoen in vloeibare Paverpol doopt en laat drogen, wordt het keihard. In deze workshop maak je een beeldje dat weer- en winterbestendig is. Behalve brons zijn er ook andere metallic kleuren beschikbaar en je kunt kiezen uit een grote voorraad kleurige lapjes (bijvoorbeeld om een Afrikaanse dame uit te beelden). Je hoeft zelf niets mee te nemen. De cursusleidster zal aan het begin van de workshop iets vertellen over de vele mogelijkheden van Paverpol en aan het eind van de ochtend ga je naar huis met een schitterend beeldje, kant-en-klaar, geschilderd en wel.

Dinsdag 5 oktober 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 38,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. M. (Marlies) van den Broek

De materiaalkosten bedragen 10,00 euro voor lijm, katoen, standaard etc., wat gebruikt wordt om het beeld te maken. Deze kosten, graag gepast, betalen aan de docente.

9:30 - 12:30
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marlies) van den Broek
M. (Marlies) van den Broek
Marlies van den Broek ontdekte jaren geleden de textielverharder Paverpol. Na een aantal cursussen ontwikkelde zij zichzelf verder in haar vaardigheden met Paverpol. Zij ontdekt nog steeds nieuwe mogelijkheden. Zij geeft al jaren met veel enthousiasme workshops en vindt het leuk om haar kennis van deze techniek te delen.