Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DDW2068B

Portretfoto's maken met je smartphone voor beginners

Portretfoto's maken met je smartphone voor beginners
Cursuscode: DDW2068B

Een mooie portretfoto is onmisbaar. Waar je ook kijkt op sociale media beeld bij verhaal is belangrijk.
Of ben je aan een nieuwe portretfoto toe voor jouw cv of voor in een lijstje om cadeau te doen? Een goede portretfoto moet uitstralen wie je bent en heeft een perfecte belichting.
In deze workshop leer je hoe je binnen de mogelijkheden van jouw mobiele telefoon mooiere foto's kunt maken. Het maakt niet uit welk merk telefoon je hebt. Deze workshop is vooral praktisch van aard, voor beginners en geheel gericht op het nemen van foto's van mensen. Na een korte introductie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van camera's in mobiele telefoons ga je zelf aan de slag. 
Aspecten die aan de orde komen zijn: licht, standpunt, perspectief, compositie, diepte, achtergronden, kenmerken van portretten en nabewerking. Hierna ga je meteen oefenen en tot slot gaan we de in de les gemaakte foto's met elkaar bespreken. Maak na deze workshop de mooiste foto's van jezelf en van anderen.

Dinsdag 28 september 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:00
Prijs: € 33,00
Mw. drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck

Mee te brengen door cursist: pen, papier en mobiele telefoon (zorg dat je mobiel helemaal is opgeladen en neem indien nodig een oplaadkabel mee).

9:00 - 12:00
Locatie: 't Centrum (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
drs. A.M.F.P. (Ans) van Heck
Ans van Heck is professioneel fotograaf, 1ste graads docent Engels, tekstschrijver en beëdigd vertaler. Na een zeer gevarieerde carrière in de IT en het internationale bedrijfsleven heeft ze sinds enkele jaren haar eigen bedrijf Creative Language Solutions, een one-stop-shop voor Tekst&Beeld. Zij heeft een grote liefde voor taal en fotografie en is afgestudeerd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Ze fotografeert al sinds haar 6e en de laatste jaren vooral als muziek- en portretfotograaf.