Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DDW2058B

Flitsen met reportageflitser - de kracht van licht

Flitsen met reportageflitser - de kracht van licht
Cursuscode: DDW2058B

Heb jij ook een losse reportageflitser bij je spiegelreflex- of systeemcamera gekocht? En ligt deze ongebruikt in de kast omdat de foto’s die je er mee maakt iedere keer tegenvallen? Wanneer je jouw camera goed kent en je niet meer op de automaat fotografeert, dan is deze cursus echt iets voor jou!
Je leert hoe de flitser jou kan helpen om in slechte lichtomstandigheden wel mooie foto’s te maken zonder dat het flitslicht opvalt. Of wil je juist wel opvallen met flitslicht en creatieve foto's maken?
De flitser is geavanceerd, maar wanneer je weet hoe deze werkt en hoe de combinatie van camera en flitser werkt, gaat er een wereld voor je open! Naast het feit dat de flitser licht biedt in de duisternis, kan hij overdag ook een perfecte aanvulling zijn. Daarnaast zijn er tal van creatieve toepassingen. Tijdens deze cursus leer je alles over het gebruik van de flitser. Je krijgt stap voor stap uitleg en er gaat een wereld van mogelijkheden voor je open.

Er is ruim voldoende tijd gereserveerd voor de praktijk. Zelf doen is beter begrijpen en zien is geloven. Geef je op voor deze interessante cursus.

Donderdag 3 februari 2022
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Dhr. A.W.O. (Arjan) van der Beek
19:00 - 21:30
Locatie: Het Evertshuis (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.W.O. (Arjan) van der Beek
A.W.O. (Arjan) van der Beek
Arjan van der Beek is een gedreven, zelfstandige fotograaf. Hij fotografeert al ruim 40 jaar, heeft de vakopleiding aan de fotovakschool gevolgd, en fotografeert professioneel met oog voor detail. Op fotografisch vlak gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn website: www.arjanvanderbeek.com