Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DDW2363W

Beter fotograferen met je mobiel

Beter fotograferen met je mobiel
Cursuscode: DDW2363W

Het is niet meer weg te denken, fotograferen met je mobiel. Wist je dat je heel eenvoudig betere foto’s maakt met je mobiel? Tijdens deze cursus nemen we je stap voor stap mee om dit te bereiken.

In het eerste deel van deze cursus zullen in de presentatie een aantal compositieregels behandeld worden. Deze theorie wordt je helemaal duidelijk wanneer je de pakkende en sprekende voorbeeldfoto’s ziet. Je zult bij jezelf denken: is het echt zo eenvoudig? Met deze regels in je achterhoofd, zul je beter gaan kijken voordat je een foto maakt en je foto’s naar een hoger niveau tillen.

In het tweede deel van deze cursus worden één of meer van jouw foto’s besproken en krijg je feedback over het resultaat.
Tot slot krijg je praktische tips, hoe je het beste met de mobiel als camera kunt omgaan. Ook zal het nabewerken van de foto’s besproken worden.
Schrijf je in voor deze laagdrempelige cursus. Iedereen die mooiere foto's wil maken met zijn mobiel, van selfie tot landschap, hier leer je de tips en tricks voor de beste foto!

Woensdag 7 december 2022
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 53,00
Dhr. A.W.O. (Arjan) van der Beek

Mee te brengen door cursist: smartphone met een volle accu en voldoende vrije geheugen ruimte.

19:00 - 21:30
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A.W.O. (Arjan) van der Beek
A.W.O. (Arjan) van der Beek
Arjan van der Beek is een gedreven, zelfstandige fotograaf. Hij fotografeert al ruim 40 jaar, heeft de vakopleiding aan de fotovakschool gevolgd, en fotografeert professioneel met oog voor detail. Op fotografisch vlak gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn website: www.arjanvanderbeek.com