Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE2146W

Toneelimprovisatie, ga zelf eens de vloer op

Toneelimprovisatie, ga  zelf eens de vloer op
Cursuscode: CRE2146W

Ontdek in deze cursus hoe leuk toneelspelen en improviseren is! In een ontspannen sfeer ga je met elkaar heel veel rollenspellen spelen. Herkenbare situaties komen op een originele en verrassende manier voorbij. Daarin kun jij heel veel zelf sturen en uitproberen. Zo leer je onder andere wat je allemaal met je stem, houding en mimiek kunt doen.

Ook ga je met elkaar aan de slag met vaste teksten en maak je kennis met verschillende genres als thriller, drama en blijspel. Tussendoor worden opdrachten gegeven gericht op speltechniek. Een leuke, afwisselende en uitdagende cursus voor iedereen! Of je nu veel of weinig ervaring met toneelspelen hebt, plezier is gegarandeerd! Neem een gezonde dosis energie mee, wij leren je de rest!

Zaterdag 23 april 2022
3 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 93,00
Mw. K. (Kirsten) Benschop

Voor deze cursus is een Corona Toegangsbewijs verplicht

10:00 - 13:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
K. (Kirsten) Benschop
K. (Kirsten) Benschop
Kirsten Benschop is al vanaf haar twaalfde actief met toneelspelen en schrijven. In het jaar 2000 start zij K'on Tour Theater. Hier schrijft en regisseert zij toneelstukken waarin zij ook regelmatig zelf acteert. In 2008 zet zij de stap naar solotheater en treedt op door het hele land. Inmiddels heeft Kirsten zes avondvullende soloproducties op haar naam staan. De zevende is in de maak. Naast acteren en schrijven, is ook lesgeven in toneelspelen een grote passie van haar. Want wat is er mooier dan door te geven aan anderen waaraan jij zelf zoveel plezier beleeft?