Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CRE2177W

Blog schrijven

Blog schrijven
Cursuscode: CRE2177W

Bloggen... het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Waarom zou je een blog schrijven? Wat en wie wil je er mee bereiken? Levert een blog wat op? En misschien wel het belangrijkste, hoe schrijf je een blog die aanspreekt bij een groot publiek? Een blog kan een persoonlijke inhoud hebben maar ook een specifieke focus, zoals mode, techniek, kunst of reizen. Met een blog laat je zien dat jij de expert bent op jouw vakgebied. Je wordt zichtbaar voor je publiek.

In deze workshop leer je hoe je in korte tijd een blog schrijft die zelfs viraal kan gaan! Je leert welke titels je maakt zodat mensen verder willen lezen, hoe je storytelling kunt inzetten en welke andere schrijftechnieken er zijn om een goede blog te schrijven. Daarnaast leer je ook de geheimen van een goede oproep tot actie, waarmee je de lezer ook echt iets kunt laten doen op je site of platform.

Een blog is een vorm van expressie, om de passie voor een onderwerp te delen, of om jezelf te profileren en te presenteren waardoor je diensten of producten verkoopt. Hoe dan ook een goede blog begint bij het volgen van deze workshop! Leer bloggen!

Dinsdag 18 januari 2022
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 72,00
Mw. M.M. (Martha) Pelkman
20:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.M. (Martha) Pelkman
M.M. (Martha) Pelkman
Martha Pelkman is zelfstandig ondernemer, blogt al sinds 2011 en maakt sinds 2014 websites in WordPress. Haar achtergrond als docent Nederlands geeft haar net dat beetje extra, waardoor zij ook veel kan vertellen over de vindbaarheid van teksten.