Engels Cambridge 1(FCE)/B2

Cursuscode: TAL0194W

Engels is een wereldtaal en daarmee de belangrijkste taal. Om je kennis van deze taal te verbeteren, bieden wij de cursus Cambridge Engels aan. De Cambridge certificates genieten wereldwijd bekendheid en zijn een internationaal erkende maatstaf voor de kennis van de Engelse taal. Een officieel erkend certificaat van Cambridge University is zonder twijfel een vereiste voor wie zijn carrière op een hoger plan wil krijgen of die toegang wil verkrijgen tot een bepaalde studie waar dit diploma een vereiste voor is. 

Deze cursus leidt op tot het examen van de Cambridge First Certificate (FCE). Dit document staat bekend om het hoge niveau waarbij je in staat moet zijn de Engelse taal te gebruiken in alledaagse situaties, privé en zakelijk. Het niveau na afloop is ERK: B2. Een havo/vwo diploma is gemiddeld genomen gelijk aan niveau B1. Dus daar wordt verder op doorgegaan. Na afloop van de cursus kun je desgewenst (is dus geen verplichting) deelnemen aan het officiële examen. Het examen bestaat uit vier onderdelen (lezen en gebruik van Engels, schrijven, spreken en luisteren) en wordt extern afgenomen. Om examen te kunnen doen zijn extra kosten (tussen de € 200,- en € 250,-) verschuldigd.

Voor een globaal beeld van je startniveau Engels is deze site te raadplegen: http://www.cambridgeenglish.org/test-your-english. Kies op de webiste "Begin Test- General English". Voor deze cursus is een hoge mate van aanwezigheid vereist en de bereidheid per week enkele uren aan het Engels te besteden.

In deze cursus wordt naar Europees Referentiekader niveau B2 toegewerkt. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B1 nodig. Klik hier voor de uitleg van de niveaus en benodigde kennis.

Let op: op de laatste 3 lesdatums volgt u dubbele lessen (van 18:50 tot 22:00 uur)

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is vol, u kunt zich niet meer inschrijven.
  • Vanaf dinsdag 24 oktober 2017 van 20:30 uur tot 22:00 uur
  • 30 lessen van 1,5 uur (Let op, wisselende gegevens per les. Klik hier!)
  • Prijs: € 340,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
  • Docente: Mw. R. (Reka) Chatterjee (klik hier voor meer informatie)
  • Boek: Gold - First (klik hier voor meer informatie)
  • Mee te brengen door de cursist: cursusboek(en), pen en papier.
  • Locatie: MBO Rijnland (klik hier voor de adres gegevens)