De authentieke Vietnamese keuken

Cursuscode: CUL0250W

Tijdens deze kookworkshop ontdek je de Vietnamese keuken, die veel meer te bieden heeft dan alleen de loempia! De keuken is niet alleen gevarieerd, vers en gezond, maar ook smaakvol. Er wordt gebruik gemaakt van verse kruiden zoals gember, citroengras, laos, koriander en limoen naast de smaakmakers. De smaak moet umami zijn. Tijdens deze tweedelige workshop maak je in de eerste les kennis met de Vietnamese rijsttafel met gevarieerde authentieke gerechten. Tijdens de tweede les maken we de bekende Vietnamese springrolls.

De ingrediëntkosten worden tegelijk met het lesgeld geïncasseerd. 

 

Meer informatie: 
  • Deze activiteit is vol, u komt op de wachtlijst. Wij doen ons best om u alsnog te plaatsen.
  • Vanaf donderdag 25 januari 2018 van 19:00 uur tot 22:00 uur
  • 2 lessen van 3 uur (klik hier voor de lijst met data en tijden)
  • Prijs: € 55,00 plus € 27,50 materiaalkosten.
  • Docente: Mw. T.V.V. (Tiffany) Pham (klik hier voor meer informatie)
  • Mee te brengen door de cursist: een pen, schort, theedoek, vaatdoekje en eventueel bakjes om de bereide gerechten mee naar huis te kunnen nemen. Nadat we alle gerechten gemaakt hebben, gaan we deze met elkaar proeven. Eet daarom vooraf niet/niet te veel.
  • Locatie: MBO Rijnland (klik hier voor de adres gegevens)