Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Vacatures cursuscoördinatoren

Vacatures cursuscoördinatoren Computer & Media, Talen en Mens & Maatschappij

Volksuniversiteit Het Groene Hart (VUHGH) organiseert met circa 30 vrijwilligers in samenwerking met circa 70 docenten jaarlijks cursussen, workshops, lezingen, excursies wandelingen en proeverijen voor deelnemers in Woerden en Bodegraven-Reeuwijk en omgeving. Wij doen dat op de gebieden Talen, Creatief, Culinair, Huis & Tuin, Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Persoonlijke Ontwikkeling en Computer & Media.


Vind je het leuk om ons te helpen met het ontwikkelingen en vernieuwen van ons cursusaanbod? Heb je affiniteit met plannen en organiseren en vind je het leuk om als vrijwilliger in een dynamische omgeving samen te werken met anderen?

Dat komt goed uit, want wij zoeken:

      Cursuscoördinatoren voor de gebieden Computer & Media, Talen en Mens & Maatschappij

Je ontwikkelt in overleg met professionele docenten cursussen, lezingen of workshops en je kijkt waar vernieuwing en aanvulling nodig is en houdt zicht op de kwaliteit van de cursussen. Je overlegt met andere cursuscoördinatoren en met de programmamanager die daar leiding aan geeft.

Een opleiding of ervaring op dit gebied is niet nodig, wel enthousiasme en het liefst ook enige affiniteit op het gebied van digitale vaardigheden, computers en social media.

Wij bieden je een informele, professionele organisatie met enthousiaste vrijwilligers, met veel afwisseling, ruimte voor creatieve ideeën en initiatieven, korte lijnen en goede samenwerking. Je kunt als vrijwilliger gratis deelnemen (mits er plaats is) aan alle cursussen, workshops, lezingen en excursies. We hebben elk jaar een seizoensopening, een vrijwilligersuitje en enkele bijeenkomsten met alle vrijwilligers.

Wil je meer weten over de VUHGH? Kijk dan op https://www.vuhetgroenehart.nl/.

Voor informatie over Computer & Media kun je kijken op: https://www.vuhetgroenehart.nl/computer-media.

Voor informatie over Talen kun je kijken op https://www.vuhetgroenehart.nl/talen

Voor informatie over Mens & Maatschappij kun je kijken op https://www.vuhetgroenehart.nl/mens-maatschappij

Wil je meer weten over de functie? Stuur dan een mail naar karin.lamers@vuhetgroenehart.nl

Heb je interesse? Stuur een mail met je motivatie en je CV aan info@vuhetgroenehart.nl