Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature coördinator en medewerker PR & Marketing

Vacature coördinator en medewerker PR & Marketing

Volksuniversiteit Het Groene Hart (VUHGH) organiseert met circa 30 vrijwilligers in samenwerking met circa 70 docenten jaarlijks cursussen, workshops, lezingen, excursies, wandelingen en proeverijen voor deelnemers in Woerden en Bodegraven-Reeuwijk en omgeving. Wij doen dat op de gebieden Talen, Creatief, Culinair, Huis & Tuin, Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij, Persoonlijke Ontwikkeling en Computer & Media.

Kom jij ons team PR en Marketing versterken?
Wij zoeken een coördinator en een medewerker voor dit team.

Coördinator
Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ook enige ervaring in communicatie en marketing. Je geeft op inspirerende manier leiding aan het team. Je bent creatief en zorgt voor goede onderlinge afstemming van het teamwerk. Je levert waar nodig ook een bijdrage aan het uitvoerende werk van het team.

Medewerker
Je werk kan variëren, maar het accent ligt nu bij het redigeren, bewerken en deels ook opstellen van teksten Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwsbrief, advertenties en cursusteksten op onze website. Je kunt je snel en flexibel inzetten. Je hebt hierover veel leuke contacten met andere vrijwilligers in de organisatie..

Wij bieden je een informele, professionele organisatie met enthousiaste vrijwilligers, met veel afwisseling, ruimte voor creatieve ideeën en initiatieven, korte lijnen en goede samenwerking. Je kunt als vrijwilliger gratis deelnemen (mits er plaats is) aan alle cursussen, workshops, lezingen en excursies. We hebben elk jaar een seizoensopening, een vrijwilligersuitje en enkele bijeenkomsten met alle vrijwilligers.

Wil je meer weten over de VUHGH? Kijk dan op https://www.vuhetgroenehart.nl/
Wil je meer weten over de functie? Stuur dan een mail naar geert.wammes@vuhetgroenehart.nl

Heb je interesse? Stuur dan snel een mail met je motivatie en je CV aan info@vuhetgroenehart.nl
Wij heten je graag welkom in onze leuke organisatie.