Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

THEMA’S & SPECIALS

Voor het cursusjaar 2022-2023 hebben we een aantal cursussen uitgelicht en geplaatst onder de ‘paraplu’ van een thema. Cursussen uit verschillende categorieën worden met elkaar verbonden door dit thema om zo een gevarieerd lesaanbod te bieden aan geïnteresseerden van een bepaald land of onderwerp. Taal, cultuur, culinair, historie… het hele jaar door genieten van lessen die aansluiten bij jouw interesses. Dat doen we goed bij de Volksuniversiteit!

 


Welk thema heeft jouw voorkeur?

 • Appeltaart Academie
  Een serie lezingen op de woensdagochtend met koffie en appeltaart. Niet alleen samen te leren maar ook om gezellig samen te zijn.
   
 • De Boekentour
  We nemen je in literaire lessen mee naar de mooiste boeken en hun schrijvers. Hou je van lezen dan zijn dit onmisbare lessen voor een geweldige boekbeleving.
   
 • De Kunstbus
  Met de bus rijden we naar een museum of tentoonstelling, met vooraf een lezing over wat je gaat zien als extra dimensie. Een unieke manier van cultuurbeleving. Perfect georganiseerd, het enige wat je hoeft te doen is genieten!
   
 • Duitsland
  Een mooi land met veel cultuur en natuurschoon, maar ook lekkere wijnen. Een mooie gelegenheid om dit land te leren kennen!
  Lees meer
   
 • Frankrijk
  Ben je een echte Francofiel, ga je naar Frankrijk op vakantie of wil je gewoon meer weten over dit land? We nemen je graag mee!
  Lees meer