Bestellijst

Geen bestellingen

Leslocaties

Leslocaties
De lessen van VU Het Groene Hart vinden plaats op diverse locaties in Bodegraven en Woerden. De twee uitstekend geëquipeerde hoofdlocaties zijn Het Evertshuis in Bodegraven en mboRijnland in Woerden. Voor cursussen die specifieke voorzieningen vergen, huren wij passende accommodatie elders. Informatie daarover lees je bij de cursusinformatie en ontvang je bij de deelnamebevestiging. 

Het Evertshuis, Julianastraat 4, 2411CV Bodegraven

Evertshuis-Bodegraven Evertshuis-icon

Het Evertshuis, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Julianastraat uit 1902, is een begrip in Bodegraven. Het is zowel dorpshuis als cultureel centrum. Jaarlijks telt het ongeveer 100.000 bezoekers voor theater, exposities, muzieklessen en diverse culturele projecten. Volksuniversiteit Het Groene Hart huurt er leslocaties. Het gebouw onderging een drastische verbouwing/vernieuwing. Vanaf dat moment zijn ook de bibliotheek en het klantcontactcentrum van de gemeente gevestigd in Het Evertshuis.


mboRijnland, Polanerbaan 15, 3447GN Woerden

IDcollege-Woerden  

Sinds augustus 2017 is mboRijnland Woerden gevestigd in een fraai verbouwd pand op Polanerbaan 15. mboRijnland is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen zij ook cursussen voor volwassenen (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) wat uitstekend combineert met het cursusaanbod van Volksuniversiteit Het Groene Hart.

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van nieuw en actueel cursusaanbod?  Klik hier.