Kantooradres en leslocaties

Het Klooster, Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
het-klooster
Wij houden kantoor in het prachtige monumentale Klooster aan Wilhelminaweg 77 in Woerden.
Klik hier voor de historie van dit monument uit 1899.
Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 09.00-12.00 geopend, met uitzondering van schoolvakanties.
Telefonisch zijn wij bereikbaar op (0348) 420 662.

Leslocaties
De lessen vinden plaats op diverse locaties in Bodegraven en Woerden. De twee uitstekend geëquipeerde hoofdlocaties zijn Het Evertshuis in Bodegraven en ROC ID College in Woerden. Voor cursussen die specifieke voorzieningen vergen, huren wij passende accommodatie elders. Informatie daarover lees je bij de cursusinformatie en ontvang je bij de deelnamebevestiging.

Het Evertshuis, Julianastraat 4, 2411CV Bodegraven
 
Het Evertshuis, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Julianastraat uit 1902, is een begrip in Bodegraven. Het is zowel dorpshuis als cultureel centrum. Jaarlijks telt het ongeveer 100.000 bezoekers voor theater, exposities, muzieklessen en diverse culturele projecten. Volksuniversiteit Het Groene Hart huurt er leslocaties. Het gebouw onderging een drastische verbouwing/vernieuwing. Vanaf dat moment zijn ook de bibliotheek en het klantcontactcentrum van de gemeente gevestigd in Het Evertshuis.
Routebeschrijving

MBO Rijnland/ID College, Polanerbaan 15, 3447GN Woerden
Leslokalen     
Sinds augustus 2014 is MBO Rijnland/ID College Woerden gevestigd in een fraai verbouwd pand op Polanerbaan 15. MBO Rijnland/ID College is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Behalve middelbaar beroepsonderwijs verzorgen zij ook cursussen voor volwassenen (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) wat uitstekend combineert met het cursusaanbod van Volksuniversiteit Het Groene Hart.
Routebeschrijving