Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Laatste nieuws

Welkom op de site van Volksuniversiteit Het Groene Hart.

Laatste nieuws...

Helaas hebben we moeten besluiten om naar aanleiding van de recente maatregelen die genomen zijn door de regering, tot eind maart de cursussen die klassikaal gegeven zouden worden, te annuleren.

Er worden alleen online cursussen gegeven. Ook blijft onze kantoorlocatie in Het Klooster in Woerden gesloten.

Voor april staan er weer hele leuke cursussen op het programma en we gaan ervan uit dat we deze weer klassikaal kunnen geven, met inachtneming van de regels voor afstand en hygiëne.


Het cursusaanbod voor april is leuk, gevarieerd en veelzijdig. Maak juist nu een planning voor een leuke cursus of lezing! Klik hier voor de cursusagenda.

 

 

 


Zoek je een leuke cursus die aansluit op wat je interesseert, of die aansluit op jouw ambitie? Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn voor het laatste nieuws of hou deze website in de gaten.

Nieuwe vacatures
Volksuniversiteit Het Groene Hart is een non-profit organisatie die geheel draait op een team van enthousiaste vrijwilligers. Vind je het leuk om kennis met ons te maken en de voordelen te ontdekken van vrijwilligerswerk bij de Volksuniversiteit? Klik dan hier om de vacatures te bekijken.