Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Laatste nieuws

Vanaf woensdag 19 januari 2022 zijn we weer helemaal open en verzorgen wij weer cursussen op onze leslocaties. Lees hier het laatste Coronanieuws

Er blijven wel regels m.b.t. een Coronatoegangsbewijs (CTB), mondkapjes en 1,5 meter afstand houden van kracht. Als Volksuniversiteit doen we een beroep op alle betrokken om deze regels in acht te nemen. Veiligheid en plezierig samen leren staat bij ons namelijk altijd voorop! 

Aarzel niet om je op te geven voor een van de leuke cursussen uit ons programma
Onze enthousiaste cursuscoördinatoren hebben een fantastisch programma samengesteld met de leukste cursussen, workshops, lezingen, excursies, wandelingen en proeverijen.

Zij zetten altijd een stapje extra om het cursusaanbod bijzonder te maken.

Thema’s & Specials
Dit jaar introduceren de cursuscoördinatoren onze Thema’s & Specials. Zo kies je gemakkelijk uit een gevarieerd lesaanbod dat aansluit bij jouw interesses.

Voor de Thema’s & Specials zijn een aantal cursussen uitgelicht en hebben gemeenschappelijk dat ze met elkaar worden verbonden door een thema.

Welk thema heeft jouw voorkeur?

 • Appeltaart Academie
  Een serie lezingen op de woensdagochtend met koffie en appeltaart. Niet alleen samen leren maar ook samen zijn.
   
 • De Boekentour
  In zeven literaire lessen nemen we je mee naar de mooiste boeken en hun schrijvers. Hou je van lezen dan zijn dit onmisbare lessen voor een geweldige boekbeleving.
   
 • De Kunstbus
  Met de bus rijden we naar een museum of tentoonstelling. Een unieke manier van cultuurbeleving. Perfect georganiseerd, het enige wat je hoeft te doen is genieten!
   
 • Engeland - Close to your heart!
  Laat je verrassen met alles wat je nog niet wist over veelzijdig Engeland. Dompel je onder in de cultuur, eten, drinken en de taal.
   
 • Italië - Bella Italia!
  Het mooie Italië, we zijn verliefd. In dit thema vind je leuke onderwerpen die met het land te maken hebben.
   
 • Woerden 650 jaar – Start 2022
  Na deze lessen heeft Woerden geen geheimen meer en ken je alle hoeken en gaatjes van onze mooie stad!

Heb je vragen over de Thema’s & Specials of een van onze cursussen? Neem dan contact op met onze administratie klik hier voor de openingstijden van ons kantoor of via info@vuhetgroenehart.nl

Wil je altijd actuele informatie in je digitale brievenbus, geef je dan op voor het ontvangen van onze maandelijkse nieuwsbrief, klik hier of hou onze sociale media in de gaten. Kijk ook regelmatig op onze website voor leuke nieuwtjes en extra informatie.