Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Laatste nieuws

Helaas hebben we moeten besluiten om naar aanleiding van de recente maatregelen die genomen zijn door de regering, de cursussen die klassikaal gegeven zouden worden, te annuleren.

Gezellig samen leren, dat is waar de Volksuniversiteit voor staat. Maar in deze coronatijd gaat alles toch anders dan verwacht. We hebben veel cursussen gegeven via Zoom, een handige manier om via computer, tablet of telefoon toch een leuke les te kunnen volgen. Maar voor nu, met de zomerstop in zicht, is het aantal online cursussen beperkt.

Daarom focussen we ons op de toekomst en kunnen niet wachten om weer klassikaal les te geven.

Onze cursuscoördinatoren zijn volop bezig met het organiseren van leuke cursussen, workshops en lezingen die starten eind september.

Nog even geduld, het nieuwe cursusprogramma staat deze zomer online!

Wil je altijd actuele informatie in je digitale brievenbus, geef je dan op voor het ontvangen van onze maandelijkse nieuwsbrief, klik hier of hou onze sociale media in de gaten. Kijk ook regelmatig op onze website voor leuke nieuwtjes en extra informatie.

Vacatures
Volksuniversiteit Het Groene Hart is een non-profit organisatie die geheel draait op een team van enthousiaste vrijwilligers. Werken bij de Volksuniversiteit heeft voordelen, je mag bijvoorbeeld gratis deelnemen aan de cursussen.

Vind je het leuk om kennis met ons te maken en de voordelen te ontdekken van vrijwilligerswerk bij de Volksuniversiteit? Klik dan hier om de vacatures te bekijken.