Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Gratis Talenspreekuur

De taalcursussen van Volksuniversiteit Het Groene Hart zijn al jarenlang populair. Wij zetten onze cursisten centraal en doen er alles aan om op een prettige en gezellige manier jou alles te leren over een taal. We vinden het belangrijk dat de taalcursussen die wij geven aansluiten op jouw verwachtingen.

Daarom organiseren we voor aanvang van de taalcursussen een gratis talenspreekuur op maandag 6 september vanaf 19.00 uur.

Klik hier om een reservering te maken voor een gesprek met een van onze docenten.

Wat kan je verwachten tijdens het talenspreekuur?

In tijdsblokken van 10 minuten heb je persoonlijk contact met de docenten. In een kort gesprek bepalen zij jouw taalvaardigheid zodat je zeker weet dat je de cursus volgt op het juiste niveau.

De docent geeft je informatie over de cursus. Hoe zit het met lesboeken, huiswerk en het belangrijkste, welk taalniveau bereik je aan het eind van de cursus.Aarzel niet om je in te schrijven voor het gratis talenspreekuur, we zitten voor je klaar!Indien geen tijdslot meer beschikbaar is, geef je gegevens door aan onze administratie via info@vuhetgroenehart.nl de docent zal dan contact met je opnemen voor een persoonlijk gesprek.

We adviseren je ook om de gratis taaltest te doen, de Dialang toets. Klik hier voor meer informatie.

  • Betaalbare taalcursussen
  • Professionele docenten
  • Kleine groepen
  • Instappen op verschillende niveaus
  • Leren voor je plezier

Dat is wat een taalcursus bij Volksuniversiteit Het Groene Hart zo bijzonder maakt!