Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Corona nieuws

Corona update
Samenkomen met een groep mensen kan weer. Dat betekent voor Volksuniversiteit Het Groene Hart dat we klassikaal les gaan geven op onze locaties in Woerden en Bodegraven.

Onze focus ligt bij de cursist
Daarom geven we les in kleine groepen, houden we in elk leslokaal voldoende afstand, letten we extra op de hygiëne en de looproutes. Zo houden we het prettig en veilig voor onze cursisten, docenten en medewerkers die zorgen dat jij les krijgt in een prettige locatie met moderne voorzieningen.

Annuleringsvoorwaarden en overmacht regeling
We hebben coulante annuleringsvoorwaarden. Je kunt je vanaf 1 week voor aanvang van de cursus, en tijdens de cursus, ziek melden als je symptomen van het coronavirus hebt. Je krijgt dan je geld terug. Daarnaast hebben we ook een overmacht regeling. Lees er hier alles over.

Samen leren voor je plezier
Volksuniversiteit Het Groene Hart zet net dat stapje extra om de ruim 180 cursussen, lezingen en workshops bijzonder te maken. Zo wordt leren leuk én gezellig en worden de lessen op een zo veilig mogelijke manier gegeven.

Wil je de maatregelen van de rijksoverheid terug lezen kijk dan op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Heb je vragen over de coronamaatregelen of een van de cursussen? Neem dan contact op met onze administratie klik hier voor de openingstijden van ons kantoor of via info@vuhetgroenehart.nl