Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Corona nieuws

Update 18 januari 2022

Wij zijn weer helemaal open!
Vanaf woensdag 19 januari 2022 verzorgen wij weer cursussen op onze leslocaties. Wel blijven de volgende regels gelden:

Coronatoegangsbewijs
Bij al onze cursussen moet je bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs (CTB) tonen. Zo’n toegangsbewijs is een bewijs van vaccinatie (QR-code), of een bewijs van herstel van corona (maximaal zes maanden oud) of een testbewijs (maximaal 24 uur voor de cursus). Zonder dit CTB kun je niet aan een cursus deelnemen.

Mondkapje
Het dragen van een mondkapje is verplicht bij verplaatsingen in de leslocaties en als je in het lokaal zit bij de uitvoering van de les. Als het dragen van een mondkapje de les belemmert hoeft het niet op.

1,5 meter afstand
Als je 18 jaar of ouder bent moet je 1,5 meter afstand houden, tenzij je samen op één adres woont. Deze regel geldt bij verplaatsingen in de leslocaties en wanneer je in het lokaal zit.

Annuleringsvoorwaarden en overmacht regeling
We hebben corona-annuleringsvoorwaarden. Ben je positief getest voor Corona dan krijg je je cursusgeld terug. Bij een afmelding vanwege het niet beschikken over een CTB wordt geen cursusgeld teruggestort. Je kunt je immers altijd vooraf nog laten testen. Je kunt je vanaf 1 week voor aanvang van de cursus, en tijdens de cursus, ziek melden. Als je coronagerelateerde klachten hebt, moet je in ieder geval niet naar de cursus komen. Daarnaast hebben we ook een overmacht regeling. Lees er hier alles over.

Samen leren voor je plezier
Volksuniversiteit Het Groene Hart zet net dat stapje extra om de ruim 180 cursussen, lezingen en workshops bijzonder te maken. Zo wordt leren leuk én gezellig en worden de lessen op een zo veilig mogelijke manier gegeven.

Wil je de maatregelen van de rijksoverheid terug lezen kijk dan op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Heb je vragen over de coronamaatregelen of een van de cursussen? Neem dan contact op met onze administratie klik hier voor de openingstijden van ons kantoor of via info@vuhetgroenehart.nl