Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Corona nieuws

Corona update

Naar aanleiding van de recente maatregelen die genomen zijn door de regering is onze kantoorlocatie in het Klooster in Woerden gesloten.

Heb je vragen over de lessen via ZOOM, de coronamaatregelen, of over de cursussen, neem dan contact op met onze administratie via e-mail info@vuhetgroenehart.nl en we zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Het nieuwe cursusprogramma voor het voorjaar van 2021 is gereed. Door het opschorten van de klassikale lessen is de focus nu om een deel van de lessen en lezingen waar mogelijk online via ZOOM te geven. Dit online platform is zeer gebruiksvriendelijk. Via een link in de mail is op eenvoudige wijze in te loggen in een beveiligde omgeving van een “digitaal klaslokaal” om zo met elkaar online en interactief de lessen te volgen. Klik hier voor meer informatie over ZOOM.

We hopen dat we zo snel als weer verantwoord is de lessen klassikaal kunnen geven. Hou hiervoor onze website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook.

Wil je de maatregelen van de rijksoverheid terug lezen kijk dan op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19