Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Brochure

Ruim 180 cursussen

De nieuwe brochure met de leukste cursussen, workshops, lezingen, excursies, wandelingen en proeverijen wordt in een oplage van 50.000 stuks in week 35 bezorgd samen met de lokale krant.

Heb je een ‘nee’ sticker op jouw brievenbus, kijk dan hier voor de online versie.

De brochure is onderverdeeld in categorieën:

- Talen
- Creatief
- Huis & tuin
- Kunst en Cultuur
- Mens & Maatschappij
- Persoonlijke ontwikkeling
- Computer & Media

Wil je het cursusaanbod zien op chronologische volgorde klik dan hier voor het complete cursusaanbod in de agenda.

Zin in iets leuks? Ga gezellig samen leren!  

Betaalbare lessen, gezelligheid en professionele docenten, dat is wat Volksuniversiteit het Groene Hart zo bijzonder maakt!

We zijn klaar om je te ontvangen op een van onze leslocaties in Woerden en Bodegraven.

We werken in kleine groepen, hierdoor is de interactie tussen docent en cursist optimaal. Dat vinden we belangrijk, want leren bij de Volksuniversiteit doe je voor je plezier.

Deze brochure bevat het cursusprogramma tot en met eind mei 2022. Bewaar de brochure of schrijf je nu in, er is altijd wel een cursus die past bij jouw interesse of ambitie!

Heb je een ‘nee’ sticker op de brievenbus of krijg je geen krant? Op onze kantoorlocatie in Het Klooster is de brochure ook verkrijgbaar. Kijk hier voor de openingstijden van ons kantoor.

Wil je altijd actuele informatie in je digitale brievenbus, geef je dan op voor het ontvangen van onze maandelijkse nieuwsbrief klik hier of hou onze sociale media in de gaten. We vinden het leuk om van je te horen!