Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DDW2370W

Straatfotografie

Straatfotografie
Cursuscode: DDW2370W

Tijdens deze workshop krijg je eerst 1,5 uur theorie en basiskennis over straatfotografie en aansluitend gaan we de straat op om de theorie in de praktijk toe te passen. Je zult op straat zien hoe je te werk kunt gaan om te proberen een uniek of bijzonder moment vast te leggen. Je fotografeert het straatbeeld wat je ziet, niets wordt in scene gezet; alles gebeurt snel en je moet dus goed kijken en snel reageren. Een bijzondere, dynamische en leuke manier van fotograferen.
Tijdens de workshop komen zaken aan de orde wat wel en niet mag, welke camera-instellingen je kunt gebruiken en op welke manieren je (onopvallend) te werk kunt gaan.
Voor deze workshop heb je minimaal kennis van de werking van je camera en de nodige basiskennis van de fotografie nodig.
Eventueel kun je  ook deelnemen met je smartphone wanneer je hier goed mee om kunt gaan, anders raden we je aan eerst de cursus 'Beter fotograferen met je mobiel' te volgen.

Woensdag 28 september 2022
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 9:30
Prijs: € 38,00
Dhr. A.W.O. (Arjan) van der Beek

Mee te brengen door cursist: Spiegelreflex- of systeemcamera met standaard zoomlens en een statief. Volle accu en reserve-accu. Pen en papier.     

9:30 - 12:00
Locatie: Het Klooster (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.W.O. (Arjan) van der Beek
A.W.O. (Arjan) van der Beek
Arjan van der Beek is een gedreven, zelfstandige fotograaf. Hij fotografeert al ruim 40 jaar, heeft de vakopleiding aan de fotovakschool gevolgd, en fotografeert professioneel met oog voor detail. Op fotografisch vlak gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn website: www.arjanvanderbeek.com