Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: DDW2150W

Maak je eigen website; WordPress voor beginners

Maak je eigen website; WordPress voor beginners
Cursuscode: DDW2150W

WordPress is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke content managementsysteem voor het maken van websites. Met WordPress bouw je gratis, snel en efficiënt een fraaie website. WordPress wordt voor veel verschillende websites gebruikt. Van een persoonlijke blog tot een corporate website of webshop.
Deze cursus neemt je stap voor stap mee naar de realisatie van jouw website. Enige beheersing van een computer zoals tekstverwerking en fotobewerking is aanbevolen, maar ervaring in het maken van websites en verregaande kennis van HTML en programmeren is zéér zeker niet nodig. Na een korte introductie op het gebied van internet en websites beginnen we meteen met de online-installatie van WordPress, en zo met de eerste stap naar je eigen website. In de vijf lessen gaan we van installatie tot fijne afstemming. We werken meteen online en behandelen alle noodzakelijke en basisonderdelen van een complete WordPress website. Alle benodigde programma's, zowel voor de bouw van de website als voor het maken van de content, zijn gratis beschikbaar. Je gebruikt bij de cursus jouw eigen laptop (Windows of Apple) met Windows 7, OS9 of hoger. Op de laptop dient een moderne browser te zijn geïnstalleerd. Denk hierbij aan de laatste versies van Mozilla Firefox of Google Chrome. Ook Safari en Internet Explorer kunnen  gebruikt worden. De laptop dient over Wifi te beschikken ten behoeve van de internetverbinding.

Donderdag 20 januari 2022
5 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 88,00 plus € 5,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les.
Mw. M.M. (Martha) Pelkman

Mee te brengen door de cursist: eigen laptop.

20:00 - 22:00
Locatie: mboRijnland (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.M. (Martha) Pelkman
M.M. (Martha) Pelkman
Martha Pelkman is zelfstandig ondernemer, blogt al sinds 2011 en maakt sinds 2014 websites in WordPress. Haar achtergrond als docent Nederlands geeft haar net dat beetje extra, waardoor zij ook veel kan vertellen over de vindbaarheid van teksten.