Volksuniversiteit Het Groene Hart

Bestellijst

Geen bestellingen

Computer & Media

De digitale wereld is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De ontwikkelingen gaan snel en bieden veel mogelijkheden. Volksuniversiteit Het Groene Hart biedt een aantal cursussen en workshops die jouw digitale vaardigheden up-to-date houden.

Maak je eigen website, voorkom dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit of leer de geheimen van digitale fotografie. Schrijf je in voor een van de cursussen en vergroot jouw digitale wereld!

Profileer jezelf en maak je eigen website, of voorkom dat je slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Dit zijn slechts een paar onderwerpen van de lessen die Volksuniversiteit Het Groene Hart aanbiedt om meer te leren over de digitale wereld.

Lees meer

Het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij, fotograferen! Of het nu met een complexe spiegelreflexcamera of met een mobieltje is, met een foto maak je een momentopname en een blijvende herinnering. Onze professionele docenten nemen je mee in de wonderbaarlijke wereld van fotografie en leren je heel eenvoudig betere foto’s te maken.

Lees meer
Binnenkort: Fotografie
Beter fotograferen met je mobiel 2 x op Di. 07-06-2022 19:00 - 21:30